Vegansk matlagningskurs

Älskar du att laga mat? Har du valt att förhålla dig till en vegansk kosthållning? Eller är det helt enkelt så att du älskar vegansk mat? Då är en vegansk matlagningskurs den perfekta aktiviteten för dig som vill lära dig mer och ta nästa kliv i köket.

Läs mer

Kurs - vegansk matlagning

Vegansk matlagning är oerhört brett och komplext – vilket man kanske inte tror i första taget. För att bli en duktig vegansk kock finns det massor att lära. Gå en helhetskurs där du lär dig laga vegansk mat, lär dig laga vegansk festmat eller varför inte läsa mer om vegansk näringslära? När det kommer till vegansk matlagningskurs så finns där allt och lite till.

Oavsett om du är nybörjare eller en mer erfaren vegansk kock så finns det en kurs som passar just dig, över hela landet. På kurser.se kan du bläddra bland flertalet veganska matlagningskurser för att ansöka till den som du är mest intresserad av.

Vad kostar en vegansk matlagningskurs?

Kostnaden av en vegansk matlagningskurs varierar och baseras oftast på kursnivå, tidsplan samt hur många tillfällen som kursen är spridd över. Det finns allt från enklare kurser från 495 kr där du kan förbättra dina kunskaper kring det veganska köket till mer avancerade kurser som kostar upp emot 10 000 kr och mer.

Vegansk matlagningskurs Stockholm

Är du på jakt efter en vegansk matlagningskurs i Stockholm? På Restaurangakademien erbjuder en vegansk matlagningskurs för den nyfikne hemmakocken som vill bli ännu bättre på att laga mer hälsosam och miljövänlig mat. Till en kostnad av 2995 kr kommer du lära dig laga välkomponerad vegansk mat tillsammans med den välmeriterade kocken Maximillian Lundin.

Om du känner att du är snäppet längre fram i din veganska matlagning kan du prova på Restaurangakademiens veganska matlagningskurs 2.0. För samma pris tar du nästa steg i att laga vegansk mat med fokus på nyttig mat, välutvecklade recept och fantastiska smaker. Tillsammans med en sommelierutbildning är du snart ett proffs i köket och matsalen då du lär dig att kombinera mat och vin på absolut bästa sätt. Läs mer på restaurangakademien.se.

Kontakt: info@restaurangakademien.se

Jävligt Gott, som ursprungligen är en blogg om mat, erbjuder även de en vegansk matlagningskurs. Här lär du dig laga god vegansk mat samtidigt som du får nyttiga tips som gör dig ännu bättre i det veganska köket. Kursen kostar 1890 kr och består av en helkväll med rolig, spännande och lärorik vegansk matlagning.

Kontakt: linda@javligtgott.se

Vegansk matlagningskurs Göteborg

Folkuniversitetet i Göteborg och Bunnybites.se är två aktörer som erbjuder veganska matlagningskurser i Göteborg.

Hos Folkuniversitetet i Göteborg krävs inga förkunskaper och kursen riktas mot dig som är intresserad av att veta mer om vegansk näringslära. Går du en vegansk matlagningskurs hos Folkuniversitetet i Göteborg kostar det dig 625 kr och är under ett enstaka tillfälle som utlovar ökad kunskap där du som kursdeltagare fått en bra överblick över vegansk näringslära.

Kontakt: kundcenter.vast@folkuniversitetet.se

Bunnybites.se träffar man Gabriella Berglund som hållit veganska matlagningskurser sedan 2014. Bunny Bites erbjuder veganska matlagningskurser med olika teman i Göteborg – Allt från vegansk festmat till veganskt från grunden. Kurserna är anpassade både för allätare och de som är nyfikna på att äta grönare. Kurskostnaden för en vegansk matlagningskurs hos Bunny Bites sträcker sig från 995 – 1495 kr.

Kontakt: info@bunnybites.se

Vegansk matlagningskurs Malmö

Är du bosatt i Malmö med omnejd och är sugen på att gå en vegansk matlagningskurs? Då har du hamnat rätt! Här nedan tipsar vi om kurser inom vegansk mat i just Malmö.

Jävligt Gott, som bildades som en matblogg erbjuder inte bara en vegansk matlagningskurs i Stockholm utan även i Malmö vid utvalda tillfällen. Lär dig laga supergod vegansk mat tillsammans med passionerade människor. Kontakta de på Jävlig Gott för att ta reda på nästa datum för en vegansk matlagningskurs.

Kontakt: linda@javligtgott.se