Vegansk matkasse

Om du älskar och förhåller dig till vegansk kost, men kanske inte är någon mästare i köket, kan en vegansk matkasse vara alternativet för dig.

Läs mer

Veganska matkassar

Folk inser mer och mer att veganism är bra för både hälsan, miljön och djurriket. Detta betyder att vi allt oftare lyckas slå hål på de vanligaste myterna när det kommer till vegansk mat - Läs mer hos ICA.

Av denna anledning kan man tydligt se en ökad trend av vegansk kosthållning bland människorna i dagens samhälle. Detta har i sin tur lett till allt fler leverantörer på marknaden med en vegansk matkasse i sitt sortiment.

Årstiderna

Årstiderna erbjuder en vegansk matkasse bestående av gröna och hälsosamma rätter fulla av smak, variation och energi. Den veganska matkassen från Årstiderna passar dig som vill leva 100% veganskt eller dig som vill prova att äta lite grönare i vardagen.

Simple Feast

Hos Simple Feast kan du som vill äta veganskt beställa hem en vegansk matkasse som är 100% ekologisk. Med Simple Feast veganska matkasse kommer du att upptäcka en helt ny värld av fantastiska smaker, där grönsaken står i centrum.

Mat.se

De flesta har nog hört talas om Mat.se där du enkelt kan handla mat på nätet. Inte nog med det erbjuder de även möjligheten att göra sin egen matkasse. Vad passar då inte bättre än att komponera ihop en vegansk matkasse?

Middagsfrid

Middagsfrid vegokasse passar perfekt för dig som vill äta mer vegansk mat, men brister i fantasin när det kommer till matlagningen. En vegansk matkasse från Middagsfrid består av hälsosamma, klimatvänliga och färska råvaror tillsammans med recept som får dig att framstå som ett proffs på det veganska!

Veckans middag

Veckansmiddag erbjuds en vegansk matkasse för dig som vill äta mycket grönt utan några animaliska produkter. Ta del av fantastiska veganska recept från Sverige och världens alla hörn!

Jämför veganska matkassar

Är du osäker på vilken vegansk matkasse som passar dig bäst? Inga problem! På jamformatkassar.se får du hjälp med att jämföra olika veganska matkassar för att se vilken som faller dig bäst i smaken.

Filtrera bland antal personer och middag och sortera sedan utifrån rekommenderade veganska matkassar, ordinarie pris samt prova-på-pris för att få fram en optimal vegansk matkasse för dig och dina önskemål.

Beställ och prenumerera på en vegansk matkasse

Det florerar mängder av goda veganska recept på nätet där vi här på Vegan.nu och Valjvego.se samt Koket.se erbjuder sidor som sticker ut ur mängden - med alla tänkbara recept.

Men har du varken tid, lust eller ork att skanna av nätet för den perfekt veganska måltiden för dig? Förenkla då vardagen och slipp både handlandet och receptletandet genom att beställa en vegansk matkasse. Om du sedan känner dig nöjd med matkassen kan du hos olika leverantörer börja prenumerera för att förenkla ytterligare.

Leverans och bindningstid för veganska matkassar

Vid en matkasseprenumeration väljer du själv hur ofta du vill att din veganska matkasse levereras samt för hur många personer och dagar du vill att den ska vara ämnad för. De flesta leverantörer har inte heller någon bindningstid, utan här kan du välja och vraka hur än du känner för att börja prenumerera på den bästa veganska matkassen enligt dig.